Eskimo-3: Naturlig stabil og ren fiskeolje

Eskimo-3 får toppkarakterer i både renhet og stabilitet på fiskeoljen
Et spørsmål vi ofte får er: «Kan jeg stole på at eskimo-3 er fri for miljøgifter? Det finns jo ingen rene verdenshav».

Svaret er ja, Eskimo-3 er ren, og fri for miljøgifter. Eskimo-3 får toppkarakterer i både renhet og stabilitet i bransjens egen standard fra organisasjonen GOED (Global Organization for EPA and DHA Omega-3). Ansjos har en livssyklus på bare ca to år. Dette innebærer at fisken tar opp lite miljøgifter. Og selv om innholdet av miljøgifter i råstoffet er lavt, gjennomgår fiskeoljen en svært omfattende, høyteknologisk og skånsom renseprosess.

Pufanox™ – patentert teknologi
Etter gjennomføring av renseprosessen, benyttes det en patentert teknologi (Pufanox) for å tilbakeføre antioksidantnivået i oljen. Denne teknologien medfører at de naturlige fettsyrene bevares stabile helt til du som forbruker har tatt opp oljen i kroppen din. Det er denne patenterte prosessen som har gjort Eskimo-3 internasjonalt anerkjent for sin stabilitet.

Helt naturlig!
Oljens stabilitet er oljens evne til å motstå harskning (oksidasjon) når den kommer i kontakt med oksygen. Oksidasjon skaper frie radikaler som kan skade kroppen vår. Eskimo-3 har gjennom sin patenterte Pufanox-prosess utviklet en fiskeolje som holder seg stabil til kroppen din har absorbert oljen, men den virkelig store hemmeligheten er at i Eskimo-3 får du en fiskeolje som er så lik naturlig fisk som mulig – fordi jo mer av fiskens naturlige substanser som blir beholdt i oljen, jo mer stabil holder oljen seg. Det er jo helt naturlig!